Onderhoud van uw auto, bedrijfsauto of camper

Voor alle merken !

Om grote reparatiekosten aan uw auto te voorkomen is het van belang dat u uw auto tijdig de onderhoudsbeurten laat geven. Onderhoud en reparaties worden bij van Driel Autoservice altijd volgens de fabrieksvoorwaarden uitgevoerd. En uw fabrieksgarantie blijft volledig intact. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid.

Welke soorten onderhoudsbeurten kunnen wij u bieden:

Grote onderhoudsbeurt
Het is belangrijk dat er eens per periode een grootschalige controle wordt gedaan op uw auto.

Kleine onderhoudsbeurt
Om grote mankementen te voorkomen is het goed om periodiek een controle uit te laten voeren op uw auto.

Zomer onderhoudsbeurt
Om de zomer goed door te komen met uw auto, kunt u een zomer check laten uitvoeren. Hier worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden kunnen voorkomen. Wij zorgen er uiteraard voor dat u met plezier een tour kunt maken in de zon.

Winter onderhoudsbeurt
Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto winterbestendig te maken. Hierdoor komt u veilloos de winter door.

Vakantie onderhoudsbeurt
Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat bieden wij de uitzonderlijke vakantie check aan. Op basis van uw bestemming worden er een aantal punten gecontroleerd wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winter beurt en zomer beurt. Wij wensen u natuurlijk een vakantie toe zonder auto problemen.

Eventuele extra kosten
Het is mogelijk dat er bij een onderhoudsbeurt gebreken worden geconstateerd die voor u extra kosten met zich meebrengen. Alvorens de reparatie hiervan uit te voeren wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Onze gegevens

Madame Curiestraat 8
3316 GN Dordrecht

Tel. 078-6175657

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 8.30u tot 17.30u

zaterdag en zondag
Gesloten