Airco Service

Airco Service: voorkom geurtjes!

De airco in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto's met airco nog steeds. Intussen is 79% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airco wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe, we rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airco kunt u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt vaak als het u niet uitkomt!

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

van Driel Autoservice houdt uw auto koel!

Wij onderhouden graag uw airco. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste Airco Service apparatuur. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Legen systeem
  • Vacumeren
  • Lektest
  • Druktest
  • Diagnose stellen
  • Hervullen met koudemiddel

Onze gegevens

Madame Curiestraat 8
3316 GN Dordrecht

Tel. 078-6175657

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 8.30u tot 17.30u

zaterdag en zondag
Gesloten