Reparatie van uw auto, bedrijfsauto of camper

Pech voorkomen?

Niet alleen met een oudere auto, maar ook met een (gloed)nieuwe auto kun je pech krijgen, en pech komt altijd ongelegen. Van Driel Autoservice repareert alle merken auto's.

Een algemene check-up van uw auto, bedrijfsauto of camper, bijvoorbeeld vlak voor de zomer- of wintersportvakantie, kan veel leed voorkomen. Bij de check-up worden de volgende onderdelen van uw auto gecontroleerd: banden, verlichting, ruiterwisserbladen, vloeistofniveau's, accu, remmen, schokdempers en uitlaat.

Eventuele reparaties of vervanging van defecte onderdelen worden daarna in overleg met u uitgevoerd. U kunt dan veilig op reis of weer ongestoord uw zakelijke of privé kilometers maken. Wij repareren en onderhouden auto's van alle leasemaatschappijen.

Ook uw bedrijfswagen of camper kan bij ons op de brug voor inspectie en onderhoud. Uw bedrijfswagen of camper is bij ons dan ook in goede handen.

Onderdelen

Moet er een onderdeel aan uw auto worden vervangen? Dan gebruiken wij bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerkonderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel.

De prijs mag iets minder zijn, de kwaliteit niet. Remmen, luchtfilters, bougies. Het zijn zomaar een paar auto-onderdelen. De meeste autobezitters weten wel dat niet alle onderdelen in een auto gemaakt worden door die autofabrikant zelf. Voor veel onderdelen doen ze een beroep op gespecialiseerde bedrijven. Die fabrikant van remmen, van luchtfilters of van bougies zet zijn eigen merk op het product en de verpakking en levert het als 'merkonderdeel' aan de autofabrikant.

De kans is echter groot dat ook diezelfde remmen, luchtfilters en bougies zonder vermelding van het merk worden gemaakt. En worden verpakt in een keurig neutraal doosje. Dan heten ze ineens geen merkonderdelen meer, maar huismerkonderdelen. Verschil in kwaliteit is er niet. De onderdelen voldoen exact aan de specificaties van de autofabrikant. Het enige verschil is de prijs. Die kan vele tientallen procenten lager liggen. En omdat we als onafhankelijke autobedrijven autorijden graag leuk willen houden voor u, hebben we een voorkeur voor die huismerk onderdelen!

Onze gegevens

Madame Curiestraat 8
3316 GN Dordrecht

Tel. 078-6175657

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
van 8.30u tot 17.30u

zaterdag en zondag
Gesloten